Joost Voorberg helpt u met uw voetklachten

In 2018 is Joost afgestudeerd als Podotherapeut. In september 2019 werd zijn droom werkelijkheid en opende hij de praktijk Voorberg Podotherapie. Opgegroeid in de winkel Voorberg Schoenen maakte hij elke dag mee dat pijnvrij bewegen geen vanzelfsprekendheid is. Daarom staat hij nu voor u klaar om u te helpen met uw voet- en knieklachten. 

Naast zijn grote interesse voor voetzorg sport Joost met plezier. Hardlopen, wielrennen en tennissen zijn o.a. zijn hobby's. Mede hierdoor ziet hij het effect van goede therapie tijdens het sporten. Daarom kunt u ook bij Joost terecht voor sport-, en kinderpodotherapie. 

Voorberg Schoenen 

Sinds 1852 zit er aan de Langestraat 251 in 's-Gravenzande de schoenenzaak van de familie Voorberg. Cees Voorberg (vader van Joost) vormt de vijfde generatie en verkoopt niet alleen mooie en goed passende schoenen, maar geeft ook goed advies over het schoeisel en mogelijke steunzolen. Voorberg Schoenen let namelijk niet alleen op het modieuze gehalte van de schoenen, maar gaat ook voor een degelijke schoen die voor iedere voet geschikt is. De combinatie met de Podotherapie Praktijk is dan ook perfect. 

Kwaliteit staat voorop

Voorberg Podotherapie is lid van de Nederlandse Vereniging voor Podotherapeuten. Leden moeten aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Denk hierbij aan het succesvol voltooien van de 4-jarige HBO beroepsopleiding en het volgen van nascholing en cursussen. Ook moeten de behandelingen voldoende resultaat opleveren en wordt er gewerkt via de kwaliteitsrichtlijnen van de NVvP.

thumbnail
thumbnail
thumbnail